Recensies

Wat klanten over ons vertellen

De afgelopen jaren hebben wij heel wat klanten mogen helpen met hun online marketing. Lees hieronder hoe de klanten de samenwerking met Virtual Creatives  hebben ervaren.

Voor een van de klanten van Online Marketing Expert heb ik Santousha gevraagd om Google Shopping in te richten. Ze gaf in haar advies aan om ook gelijk Google Mijn Bedrijf goed in te stellen, zodat klanten die zoeken op Google op meerdere plaatsen de gegevens van mijn klant in beeld krijgen. Santousha is deskundig, denkt pro-actief mee en reageert snel. Nadat alles ingericht was, heeft ze in een online sessie nog een toelichting gegeven op haar werkzaamheden en aangegeven waarom ze het op deze manier heeft ingericht. Ook kon ze direct al de eerste resultaten laten zien van haar inspanningen. Ik kan Santousha zeker aanbevelen!
Ik ben geweldig geholpen door Santousha met het opstarten en het vervolmaken van mijn FB campagne. Gelukkig kon zij mij leiden door dit doolhof. En dat heeft uitgemond in een prachtige ‘Menokracht’ campagne die goed gevonden wordt door vele vrouwen in Nederland en dan ook nog eens voor een hele lage prijs per lead. Mooier had ik me dit niet kunnen wensen. Dank Santousha voor je heldere en fijne begeleiding.
Santousha heeft voor mijn Free yourself challenge de Facebook advertenties gemaakt. Na een intake-gesprek kwam zij met suggesties en een uitgewerkte strategie ter ondersteuning van mijn doelen. Dankzij haar inzet en expertise is het aantal inschrijvingen voor deze challenge flink gestegen en daar ben ik super blij mee. We hebben in een korte periode van 3 weken 1200 inschrijvingen kunnen realiseren. Dit zat ver boven het aantal dat ik initieel voor ogen had.
Santousha denkt met je mee en toont initiatieven. Wanneer je haar iets vraagt, werkt ze dit helemaal voor je uit en komt ze snel bij je terug met een antwoord en voorstel. We hebben meerdere nieuwe dingen uitgeprobeerd tijdens onze samenwerking en was ze goed op de hoogte van vernieuwingen binnen Google of andere marketingtools. Hierdoor waren we tijdig ingespeeld op de externe ontwikkelingen.
Ik werk heel graag samen met Santousha, ze is niet alleen vriendelijk en geinteresseerd als mens, maar een professional die haar visie duidelijk deelt en kan onderbouwen. Ze is heel erg goed bereikbaar en pakt alles snel en makkelijk op. Het feit dat ze geinteresseerd is in wat ik doe en daar ook echt gevoel voor heeft is voor mij een belangrijk aspect in onze samenwerking. Ze weet de juiste toon aan te slaan en ook de visuals erbij te plaatsen. Top dus !
Santousha heeft mijn FB advertenties op zich genomen en met groot succes. Zo fijn om met vol vertrouwen deze lastige, maar toch zo belangrijke taak uit handen te kunnen geven. Ik ben heel tevreden en zet de samenwerking met Santousha absoluut verder. Een bijzondere aanwinst in mijn team.
Santousha heeft voor mijn bedrijf Huis van Verbeelding een geslaagde Facebookcampagne opgezet. Niet alleen had ik hierdoor 2000 deelnemers aan mijn challenge, maar ook kreeg ik beter inzicht in de klanten die ik bereik, waar ik die kan vinden en hoe ik het budget optimaal kan besteden. Santousha is alert en weet aan welke knoppen ze moet draaien voor het beste resultaat. Heel blij mee!
Santousha is een prettig persoon om mee te werken. Commercieel goed onderlegd en schakelt snel op vragen uitbreiden markt. Is vaak proactief en dat is prettig.
Had a great intake with Santousha. She gave some good advice about my website. She is a nice person to speak with and knows what she is talking about.
Santousha is mijn nieuwe held! In no time heeft ze mijn remarketing nagekeken en me geholpen met het inrichten ervan via Google Ads. Ze is duidelijk, to the point en heeft verstand van zaken. Het is erg fijn samenwerken met haar!
Sinds mijn samenwerking met Santousha heb ik zichtbaar meer resultaat gehaald in aantallen inschrijvingen op mijn e-book, en online trainingen. Santousha zit er bovenop en geeft proactief advies. Santousha weet wat ze doet en de samenwerking is erg fijn. Ik kan iedereen een samenwerking met haar aanbevelen, dus ik zeg, doen!
Santousha heeft met groot succes en passie de Google Ads campagnes van Bace Acadeny ingericht en beheerd. Hierdoor is het aantal conversies flink gestegen! Daarnaast is Santousha een fijne gesprekspartner die met je meedenkt en constant met nieuwe ideeën komt.
De kennismaking voelde direct fijn en professioneel. We gingen er samen voor om mijn doel binnen 2 weken te behalen. Missie geslaagd! Echt te gek... en bovendien nog meer opleverde dan mijn al hoog ingezette doelstelling.
Santousha is een heel prettige persoon om mee samen te werken. Het contact verloopt altijd leuk en persoonlijk, wat ik heel belangrijk vind. Ze komt met goede suggesties, maakt duidelijke analyses en adviseert en denkt mee. Aanrader om mee samen te werken!
Santousha heeft mij erg goed geholpen met de juiste informatie geven over Google Adwords, Facebook & Instagram Ads. Door dit gesprek weet ik wat het beste moment is om dit in te gaan zetten en waar ik rekening mee moet houden.
Santousha heeft voor Dutch Glass Design de Google AdWords campagnes opgezet. Daar kwamen er snel nieuwe opdrachten uit. Ze is behulpzaam, efficient, pro-actief en komt vaak met suggesties ter ondersteuning van onze doelen. We hebben prettig contact via de email.
Santousha heeft de Facebook campagnes voor mijn weggever ingericht en met groot succes! Mijn mailinglijst groeide enorm en ook de interacties op mijn pagina namen meteen toe. Santousha legt niet alleen uit wat je moet doen, maar laat ook duidelijk zien waarom je dat dan moet doen. Ze denkt met me mee. Daarnaast gaf zij tips zodat ik ook zelf mijn campagnes verder kan bouwen. Ik ben heel tevreden met haar inzet en vond het fijn met haar samen te werken.
Santousha komt met creatieve ideeen. Ze houdt de campagnes goed in de gaten en stelt deze bij. Ze is niet snel tevreden over het resultaat. Dan gaat ze verder met 'tweaken' en retargeten om zo het beste resultaat voor het budget te krijgen.
Al met al positieve ontwikkelingen sinds Santousha onze Google Ads Account heeft overgenomen want de verkopen zijn ook toegenomen. Ik ben zeer dankbaar voor haar proactieve acties en de tips die zij met regelmaat opstuurt. Nu krijgen we tenminste waar voor ons geld.