Google Ads Uitbesteden

Google adverteren doe je niet zomaar even. Je moet weten wat je doet. 

Wil jij bovenaan in Google staan? 

Wil jij potentiële klanten naar jouw website of webshop laten leiden? 

Het geld dat je in Google Ads steekt, ben je kwijt voor je het weet zonder dat het jou hoogwaardige leads, meer naamsbekendheid of meer omzet heeft opgeleverd. Dat is zonde! Voor menig klanten hebben wij mooie resultaten weten te behalen met Google adverteren.

Lees hieronder de mogelijkheden.

 

GOOGLE ADS ZOEKCAMPAGNE​

zoeknetwerk Google ads

Op nummer één staan in Google? Dat kan binnen een handomdraai. Met SEO duurt het veel langer en kost het je ook veel meer moeite. Met een zoekcampagne in Google kun je die plek op nummer één gewoon kopen. 

Wil je op korte termijn gevonden worden op belangrijke zoekwoorden? Start dan met zoekcampagne!

Met zo een campagne bepaal je zelf op welke zoekwoorden je wordt vertoond, in welke gebieden en op welk tijdstip. Kortom: je advertenties zijn goed zichtbaar op het juiste moment, mits je campagnes goed zijn ingesteld.

Wanneer campagnes niet goed worden opgezet, betaal je vaak onnodig hoge kosten én worden jouw advertenties een stuk lager of zelfs helemaal niet getoond in de zoekmachine. Een gemiste kans, dus!

GOOGLE shopping voor webwinkels

google shopping uitbesteden

Als eigenaar van een webwinkel, wil je daar graag het verschil mee maken.  Google Shopping biedt hierbij een uitkomst. 

Shopping advertenties worden op de volgende plekken vertoond:

  • Het tabblad Shopping op Google Zoeken
  • Google Zoeken, naast zoekresultaten (gescheiden van tekstadvertenties) en 
  • Google Afbeeldingen
  • Websites van Google-zoekpartners
  • Het Google Display Netwerk, waarvan sites zoals YouTube en Gmail 

Google Ads Display en Remarketing

Naast adverteren op de zoekresultatenpagina van Google kun je ook adverteren op het Display Netwerk. Het display netwerk heeft een nog groter bereik, omdat de advertenties dan zichtbaar zijn op externe websites zoals youtube en marktplaats. Het is niets anders dan een verzameling van websites die van Google toestemming hebben om advertenties te tonen. Deze toestemming krijgen ze door aan de strenge eisen van Google te voldoen. Je advertenties worden dus alleen op kwalitatieve websites vertoond.

Hier kun je je advertenties afbakenen door ze te tonen aan personen:

– die de website al hebben bezochten, de zogenaamde remarketing;

– die voldoen aan jouw demografische eisen;

– die specifieke interessegebieden hebben;

– die actief onderzoek doen naar bepaalde diensten en/of producten.

 

Google Ads youtube/ video adverteren

Youtube is ook onderdeel van Google Ads! Online video consumptie stijgt explosief. YouTube heeft meer dan een miljard gebruikers. Dat is bijna een derde van alle mensen die internet gebruiken. Kortom, Youtube heeft een immens publiek. Daarnaast wordt video massaal gedeeld op sociale media als Facebook en LinkedIn!

Adverteren op Youtube kost verrassend weinig. Ten eerste profiteer je van het basisprincipe van Google. Dat is dat je alleen betaalt voor resultaat. Google berekent je pas iets als je video minimaal 30 seconden wordt bekeken of als de video helemaal wordt bekeken als de totale duur van deze video korter dan 30 seconden is. Wordt je video korter bekeken, dan kost dit je dus helemaal niets. Uiteraard zorgen deze “views” die je niks kosten wel voor naamsbekendheid (exposure waarde)!

Succesvol Google Adverteren inzetten, vraagt om kennis.

 Alleen dan haal jij het maximale uit jouw advertenties. Virtual Creatives beschikt over de nodige kennis en ervaring. De volgende Google Ads Certificaten zijn in ons bezit:

Virtual Creatives Google Search certificate
Virtual Creatives Google Display certificate

Klanten aan het woord

Deze klanten gingen jou voor
"Santousha heeft met groot succes en passie de Google Ads campagnes van mijn werkgever ingericht en beheerd. Hierdoor is het aantal conversies flink gestegen! Daarnaast is Santousha een fijne gesprekspartner die met je meedenkt en constant met nieuwe ideeën komt."
"Santousha heeft voor Dutch Glass Design de Google AdWords campagnes opgezet. Daar kwamen er snel nieuwe opdrachten uit. Ze is behulpzaam, efficient, pro-actief en komt vaak met suggesties ter ondersteuning van onze doelen. We hebben prettig contact via de email."
"Santousha is een prettig persoon om mee te werken. Commercieel goed onderlegd en schakelt snel op vragen uitbreiden markt. Is vaak proactief en dat is prettig."

Waarom Virtual Creatives:

Wil jij vandaag al meer rendement behalen uit Google Ads?