Google Ads specialist

Op zoek naar een goede Google Ads Specialist?

Sinds 2012 zijn we gespecialiseerd in het adverteren via Google Ads. Virtual Creatives ondersteund bedrijven en webwinkels om hun producten en diensten online te verkopen middels sterke online marketing strategieën.

Investeer je maandelijks minimaal 1000 euro in het adverteren op Google? 

Kost het je teveel tijd en ben toch niet zo tevreden over het resultaat?

Dan is het tijd om een Google Ads Specialist in te huren!

Stop met het schieten van losse flodders. Je haalt alleen het maximale uit Google Ads als jouw accounts goed zijn ingesteld.

Wij kunnen je daarbij helpen.

Virtual Creatives collegas

Wat doet een Google Ads specialist?

Wij zorgen ervoor dat jouw betaalde advertenties zichtbaar worden op Google en zodoende aan de juiste doelgroep worden getoond. Het doel achter deze advertenties is om meer producten te verkopen of meer aanvragen binnen te halen. Door te adverteren in Google op de zoekopdrachten die bij jouw producten of diensten aansluiten kun je een belangrijke doelgroep bereiken.

Een Google Ads specialist richt jouw advertenties zodanig in dat jij de juiste personen op de juisten momenten bereikt.  Een advertentieaccount kun je namelijk zodanig instellen zodat je met gemak terug kunt zien via welke zoekopdrachten, en advertenties de meeste verkopen zijn gerealiseerd.

Onze Google Experts blijven je account monitoren en verbeteren zodat jij het maximale uit je budget haalt.

Het opzetten en beheren van SEA campagnes kan wat tijd kosten en daar wil jij als ondernemer niet altijd de focus op leggen. Wij zorgen dat jouw campagnes de aandacht krijgen die ze nodig hebben. Dit doen wij door te analyseren en te optimaliseren.

Wij gaan graag voor je aan de slag met jouw tekst advertenties, display advertentie, Google Shopping en ook videocampagnes.

Hoe werkt een Google Ads specialist?

Afhankelijk van jouw behoeften en doelen worden jouw Google Ads campagnes continu bijgestuurd en geoptimaliseerd. Elke klant is uniek en binnen Google zijn er oneindig veel mogelijkheden. We kunnen ervoor kiezen om te adverteren op basis van een productfeed, zoekwoorden, vaste doelgroepinstellingen of klantgedrag.

Onze marketingkennis en jouw productkennis worden gecombineerd tot een doorslaggevende marketing campagne om samen de juiste doelen te realiseren!

 1. Inventariseren van jouw doelstellingen;
 2. Analyseren van jouw website en doelgroep;
 3. Bepaling van Ads strategie en communicatie;
 4. Opzet & start van de campagnes;
 5. Evalueren van behaalde resultaten;
 6. Optimaliseren van de Google Ads campagnes.

Laat een Google Ads specialist je advertenties analyseren

Heb je een draaiend Google Ads account? Krijg feedback op je account met onze Google Ads Scan. Zo kun je nieuwe ideeën of tactieken voor je account ontdekken en meer resultaat behalen.

Met de account analyse kijken wij naar de volgende onderdelen voor je: 

 • Analyse van huidige prestaties
 • Overzicht van mogelijkheden die je nog niet in zet
 • Inzichten om jouw doelstellingen te bereiken
 • Manieren om meer rendement te behalen
 • Een complete scan van de campagne opzet

Wij doen de scan na het invullen van het formulier en sturen je hierna het rapport toe. Het rapport bespreken we dan telefonisch.

GOOGLE PARTNER

Virtual Creatives is door Google gecertificeerd als Google Partner.   Deze certificering betekent dat wij zeer gekwalificeerd zijn en aan de strenge eisen voldoen die Google stelt voor adverteerders.

GESPECIALISEERD IN​

 • Google Zoekcampagnes
 • Google Shopping voor webwinkels
 • Display en remarketing
 • Youtube en Video

Klanten aan het woord

Deze klanten gingen jou voor
"Santousha heeft met groot succes en passie de Google Ads campagnes van mijn werkgever ingericht en beheerd. Hierdoor is het aantal conversies flink gestegen! Daarnaast is Santousha een fijne gesprekspartner die met je meedenkt en constant met nieuwe ideeën komt."
"Santousha heeft voor Dutch Glass Design de Google AdWords campagnes opgezet. Daar kwamen er snel nieuwe opdrachten uit. Ze is behulpzaam, efficient, pro-actief en komt vaak met suggesties ter ondersteuning van onze doelen. We hebben prettig contact via de email."
"Santousha is een prettig persoon om mee te werken. Commercieel goed onderlegd en schakelt snel op vragen uitbreiden markt. Is vaak proactief en dat is prettig."

Een Google Ads specialist inhuren?

Meer weten over de resultaten van de Google Ads campagnes die wij beheren of over wat voor resultaten we samen kunnen behalen voor jouw bedrijf? Neem gerust contact op. Benieuwd naar onze tarieven? Klik dan hier.