Facebook Ads specialist

facebook ads specialist

Een ervaren Facebook Ads specialist inhuren? Bij Virtual Creatives ben je dan op de juiste plek.

Onze advertising specialisten bepalen samen met jou de strategie en weten dan precies aan welke knoppen zij moeten draaien. Zo behalen zij het optimale resultaat voor jouw bedrijf.

Wij hebben al tientallen bedrijven geholpen met hun advertenties op Facebook en Instagram. Voor de promotie van hun producten en diensten.

Van een enkele advertentie tot complete funnels, waarmee je m.b.v. verschillende opeenvolgende advertenties je bereik onder je potentiële klanten vergroot en de relatie met hen steeds verder opbouwt, zodat ze uiteindelijk klant bij je worden.

Facebook is ideaal om in te zetten voor het vergroten van je naamsbekendheid. Veel bedrijven gebruiken het bovendien voor leadgeneratie en voor klantenbinding. Je denkt misschien dat dit voor jou niets oplevert. Maar zeg dit niet te snel. Door social media op een gedegen manier in je marketingstrategie te verweven, weet jij je online aanwezigheid te vergroten. Elk bedrijf kan groeien met Facebook Ads.

Of je nu een accountant bent of webwinkel. Social media advertenties zijn voor elk bedrijf geschikt. We sparren graag met je over de mogelijkheden.

Virtual Creatives is Facebook Marketing Partner

Het programma voor Facebook Marketing Partners is speciaal in het leven geroepen om de afstand tussen Social Media Marketing bureau’s en Facebook kleiner te maken.

Marketingpartners krijgen toegang tot extra ondersteuning, tools, trainingen, evenementen en de nieuwste mogelijkheden voor adverteerders.

Voordelen van werken met een Facebook Ads Specialist

We bespreken samen wat je precies wil bereiken met de advertenties en hoe je dat het beste kunt aanpakken. Jij weet natuurlijk als geen ander hoe jouw doelgroep eruit ziet. Je weet waar ze vandaan komen, in welke leeftijdscategorie ze zitten. Maar ondanks al deze nuttige informatie lukt het maar niet om ze ook online te benaderen. Hoe komt dat? Hoe zet je deze informatie om in een bruikbare Facebook Ads targeting.

Daar kunnen we je mee helpen. Wij weten waar en hoe we alle gegevens moeten verwerken tot een duidelijke doelgroep.

 

> Facebook Advertising is voor veel klanten een waardevol promotiekanaal

> Continu monitoren en verbeteren is de sleutel tot een succesvolle campagne

> Een specialist is op de hoogte van nieuwe mogelijkheden en tools

Wat kost het uitbesteden van Facebook advertenties?

  • Aan de start van de campagne worden er opstartkosten in rekening gebracht.
  • Op maandbasis brengen we een minimum all-in bureau fee van € 450,- in rekening voor onze werkzaamheden.
  • De kosten voor het adverteren (de klikken) worden rechtstreeks door Facebook gefactureerd zonder tussenkomst van Virtual Creatives.
  • Maandelijks opzegbaar.

VOORDELEN VAN werken met VIRTUAL CREATIVES:

Persoonlijke aanpak

Korte communicatielijnen en persoonlijk contact. Denkt met je mee.

slimme strategiën

Het is van belang om van tevoren na te denken over de beste strategie voor je bedrijf.

Jarenlange bureau-ervaring

De ervaring vanuit de grote online marketing bureaus. Nu met extra persoonlijke aandacht.

Flexibel

Geschikt voor B2C, B2B en brands. Je zit niet direct vast aan een lang prijzig contract.

TESTIMONIALS

Klanten aan het woord

"Santousha heeft voor mijn Free yourself challenge de Facebook advertenties gemaakt. Na een intake-gesprek kwam zij met suggesties en een uitgewerkte strategie ter ondersteuning van mijn doelen. Dankzij haar inzet en expertise is het aantal inschrijvingen voor deze challenge flink gestegen en daar ben ik super blij mee. We hebben in een korte periode van 3 weken 1200 inschrijvingen kunnen realiseren. Dit zat ver boven het aantal dat ik initieel voor ogen had."​
"Santousha heeft voor mijn bedrijf Huis van Verbeelding een geslaagde Facebookcampagne opgezet. Niet alleen had ik hierdoor 2000 deelnemers aan mijn challenge, maar ook kreeg ik beter inzicht in de klanten die ik bereik, waar ik die kan vinden en hoe ik het budget optimaal kan besteden. Santousha is alert en weet aan welke knoppen ze moet draaien voor het beste resultaat. Heel blij mee!"
"Ik werk heel graag samen met Santousha, ze is niet alleen vriendelijk en geinteresseerd als mens, maar een professional die haar visie duidelijk deelt en kan onderbouwen. Ze is heel erg goed bereikbaar en pakt alles snel en makkelijk op. Het feit dat ze geinteresseerd is in wat ik doe en daar ook echt gevoel voor heeft is voor mij een belangrijk aspect in onze samenwerking. Ze weet de juiste toon aan te slaan en ook de visuals erbij te plaatsen. Top dus !"