Google Adverteren

Virtual Creatives collegas

Google Ads uitbesteden? Meer klanten én naamsbekendheid

Met Google Ads (AdWords) sta je bovenaan in Google. Iedereen wil snel vindbaar zijn om meer klanten te krijgen. Waarom sta jij daar (nog) niet? Krijg jij geen verkopen uit jouw webwinkel? Bereik jij niet de juiste mensen met jouw campagne? Heel frustrerend. Hoe behaal je dan wel het gewenste resultaat met Google adverteren?

Waarom is Google Ads belangrijk voor jouw bedrijf?

Het doel om Google Ads in te zetten, is om potentiële klanten naar jouw website te leiden. Dit zijn veelal mensen die de intentie hebben een dienst of een product te kopen. Virtual Creatives heeft al meer dan 8 jaar ervaring met Google adverteren voor het MKB. Voor uiteenlopende ondernemers van tandartsen tot accountants en van makelaars tot webwinkels hebben wij hoogwaardige verkopen binnengehaald.

Des te sneller jij vindbaar bent, des te sneller jij hoogwaardige verkopen binnenhaalt!

Waarom jouw Google Ads uitbesteden?

Jouw Google Ads zijn bij ons in goede handen! Door nauw met Google samen te werken, bouwen wij voor jou een campagne die voldoet aan de eisen van de meest gebruikte zoekmachine. Een campagne waarmee jij meer rendement behaalt!

Waarom Google Ads uitbesteden?

 • Meer hoogwaardige leads
 • Meer verkopen
 • Meer naamsbekendheid
 • Uitstekende vindbaarheid in de zoekresultaten

Wil jij met Google Ads aan de slag?

Jij hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Als jij Google adverteren wilt gebruiken om meer klanten te krijgen, laat Virtual Creatives jou dan helpen! We kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden op het gebied van zoekmachinemarketing. Naast adverteren op de zoekresultatenpagina van Google kun je ook adverteren op YouTube,  Google Display Network en Google Shopping.

Hoe Google Ads inzetten?

Hoe gaan we te werk? We hebben altijd eerst een strategiegesprek via de telefoon of videobellen om de mogelijkheden van Google adverteren te bespreken. Na ons gesprek ontvang je een Plan van Aanpak (campagneplan en voorstel). Na akkoord gaan we aan de slag met het de campagnes. Maandelijks ontvang jij een uitgebreid rapport met de resultaten en de actiepunten voor de komende periode. Daarnaast hebben we elke maand een strategiegesprek om de resultaten en de te nemen stappen te bespreken.

Wat zeg je ervan, zullen we een afspraak inplannen?

Wat kost het uitbesteden van je Google Ads?

Prijzen vanaf € 200 per maand

 • De genoemde prijzen zijn exclusief btw.
 • Eenmalige opstartkosten v.a.  € 370,-
 • Strategie
 • Zoekwoordonderzoek
 • Aanmaak Tekst advertenties
 • Wekelijkse optimalisatie
 • Maandelijkse rapportage
 • Maandelijks opzegbaar
 • Persoonlijk contact

Bij Virtual Creatives werken we met vaste tarieven afhankelijk van je klikbudget of mediaspend. 

Er zijn verschillende schalen en ons tarief is afhankelijk van welke schaal je kiest.

Je klikbudget is afhankelijk van je branche en doelen. 

Er zijn branches waarin één klik op een advertentie € 0,60 kost en er zijn er bij waar het € 15,- per klik kost. Op basis van de kostprijs per klik bekijken we hoeveel klikken je nodig hebt om klanten binnen te halen.

Als je Google Ads serieus wilt inzetten, dan moet je eigenlijk minimaal € 750,- per maand kunnen besteden. Maar voor kleine (lokale) ondernemers die opereren in een branche met weinig concurrentie is het mogelijk om te starten met een budget van € 100 per maand.

Voordelen van Google Ads uitbesteden aan Virtual Creatives:

Wil jij vandaag al meer rendement behalen uit Google Ads?

Virtual Creatives

Recensies

Deze klanten gingen jou voor
"Santousha heeft met groot succes en passie de Google Ads campagnes van mijn werkgever ingericht en beheerd. Hierdoor is het aantal conversies flink gestegen! Daarnaast is Santousha een fijne gesprekspartner die met je meedenkt en constant met nieuwe ideeën komt."
"Santousha heeft voor Dutch Glass Design de Google AdWords campagnes opgezet. Daar kwamen er snel nieuwe opdrachten uit. Ze is behulpzaam, efficient, pro-actief en komt vaak met suggesties ter ondersteuning van onze doelen. We hebben prettig contact via de email."
"Santousha is een prettig persoon om mee te werken. Commercieel goed onderlegd en schakelt snel op vragen uitbreiden markt. Is vaak proactief en dat is prettig."

Samenwerken?

In tegenstelling tot veel andere bureaus, werken we niet met vaste lange contracten. 

Succesvol Google Adverteren inzetten, vraagt om kennis. Alleen dan haal jij het maximale uit jouw advertenties. Wil jij bovenaan in Google staan? Wil jij potentiële klanten naar jouw website of webshop laten leiden? Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak!