Google Adverteren

Google Ads uitbesteden? Meer klanten én naamsbekendheid

Met Google Ads (AdWords) sta je bovenaan in Google. Iedereen wil snel vindbaar zijn om meer klanten te krijgen. Waarom sta jij daar (nog) niet? Krijg jij geen verkopen uit jouw webwinkel? Bereik jij niet de juiste mensen met jouw campagne? Heel frustrerend. Hoe behaal je dan wel het gewenste resultaat met Google adverteren?

Waarom is Google Ads belangrijk voor jouw bedrijf?

Het doel om Google Ads in te zetten, is om potentiële klanten naar jouw website te leiden. Dit zijn veelal mensen die de intentie hebben een dienst of een product te kopen. Ik heb bijna 10 jaar ervaring met Google adverteren voor het MKB. Voor uiteenlopende ondernemers van tandartsen tot accountants en van makelaars tot webwinkels heb ik hoogwaardige verkopen binnengehaald.

Des te sneller jij vindbaar bent, des te sneller jij hoogwaardige verkopen binnenhaalt!

Google advertenties kun je inzetten voor:

Meer verkopen of leads
Meer verkeer naar je website
Meer bekendheid
Snel bovenaan de zoekresultaten

Jouw Google Ads zijn bij mij in goede handen! Door nauw met Google samen te werken, bouw ik voor jou een campagne die voldoet aan de eisen van de meest gebruikte zoekmachine. Een campagne waarmee jij meer rendement behaalt!

Waarom Google Ads uitbesteden?

  • Meer hoogwaardige leads
  • Meer verkopen
  • Meer naamsbekendheid
  • Uitstekende vindbaarheid in de zoekresultaten

Wil jij met Google Ads aan de slag?

Met mijn opgedane kennis hoef jij het wiel niet opnieuw uit te vinden. Als jij Google adverteren wilt gebruiken om meer klanten te krijgen, laat mij jou dan helpen! Ik kan je alles vertellen over de mogelijkheden op het gebied van zoekmachinemarketing. Naast adverteren op de zoekresultatenpagina van Google kun je ook adverteren op YouTube,  Google Display Network en Google Shopping.

Hoe ik Google Ads inzet

Hoe ga ik te werk? We hebben altijd eerst een strategiegesprek via de telefoon of videobellen om de mogelijkheden van Google adverteren te bespreken. Na ons gesprek stuur ik jou een Plan van Aanpak (campagneplan en voorstel) toe. Ik beheer, bouw en optimaliseer jouw account en campagnes. Maandelijks ontvang jij van mij een uitgebreid rapport met de resultaten en de actiepunten voor de komende periode. Daarnaast hebben we elke maand een strategiegesprek om de resultaten en de te nemen stappen te bespreken.

Wat zeg je ervan, zullen we een afspraak inplannen?

VOORDELEN VAN GOOGLE ADS UITBESTEDEN AAN Virtual Creatives:

Wil jij vandaag al meer rendement behalen uit Google Ads?

Online marketing

Google Ads uitbesteden? Deze klanten gingen jou voor

Google adverteren doe je niet zomaar even. Je moet weten wat je doet. Het geld dat je in Google Ads steekt, ben je kwijt voor je het weet zonder dat het jou hoogwaardige leads, meer naamsbekendheid of meer omzet heeft opgeleverd. Dat is zonde! Voor menig klanten heb ik mooie resultaten weten te behalen met Google adverteren.
"Santousha heeft met groot succes en passie de Google Ads campagnes van mijn werkgever ingericht en beheerd. Hierdoor is het aantal conversies flink gestegen! Daarnaast is Santousha een fijne gesprekspartner die met je meedenkt en constant met nieuwe ideeën komt."
"Santousha heeft voor Dutch Glass Design de Google AdWords campagnes opgezet. Daar kwamen er snel nieuwe opdrachten uit. Ze is behulpzaam, efficient, pro-actief en komt vaak met suggesties ter ondersteuning van onze doelen. We hebben prettig contact via de email."
"Santousha is een prettig persoon om mee te werken. Commercieel goed onderlegd en schakelt snel op vragen uitbreiden markt. Is vaak proactief en dat is prettig."

Meer weten over Google Ads?

Succesvol Google Adverteren inzetten, vraagt om kennis. Alleen dan haal jij het maximale uit jouw advertenties. Wil jij bovenaan in Google staan? Wil jij potentiële klanten naar jouw website of webshop laten leiden? Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak!